Geschiedenis Bjorn Gilissen

47 Jaar ervaring

Gevelrenovatie-gilissenGevelwerken Gilissen bestaat sinds 1985 en werd vroeger geleid door de vader van Bjorn die vele jaren gevelrenovatie en voegwerken uitvoerde. Hij heeft maar liefst 31 jaar ervaring in het vak.

In oktober 2000 nam Bjorn de firma over van zijn vader. Tijdens de periode op leercontract bij zijn vader kreeg hij de microbe voor het vak te pakken. De eenmanszaak werd omgevormd naar een BVBA in oktober 2006.

Samen met zijn vader voert Bjorn Gilissen nu verschillende projecten uit gaande van gevelreiniging, gevelrenovatie, voegwerken tot waterdichting van de gevels. Bjorn Gilissen is reeds 11 jaar lang uw gevelspecialist. Samen hebben vader en zoon dus maar liefst 47 jaar ervaring.

Uw gevel verdient het beste

Het zijn de gevels van de woning die vaak uitstraling geven aan het hele gebouw. Kwaliteit en vakmanschap is dus zeker geen overbodige luxe als het uw gevels betreft. Het ene voegwerk is immers het andere niet.

Laat u daarom niet misleiden door een goedkope prijs!

Prijs gevelwerken

Zo zijn jonge firma’s soms goedkoper maar veroorzaken zij ernstige beschadigingen aan gevels omdat zij verkeerde of verouderde technieken gebruiken , goedkope maar erg schadelijke producten gebruiken of ervaring missen. Het gebeurt vaker dan u denkt dat wij achteraf herstellingen moet uitvoeren bij deze mensen.

Huur professionals in met ervaring

Zo’n dubbele kost kan u uiteraard best vermijden! Wij werken met de juiste milieuvriendelijke producten, en hebben de beste, allernieuwste technieken onder de knie. Door onze jarenlange expertise kan u er bij ons bovendien absoluut zeker van zijn dat uw gevels in bijzonder goede handen zijn.