Spuitkurk: dé innovatieve oplossing voor uw gevel

Nog nooit van spuitkurk gehoord? Het betreft hier een vrij nieuwe maar revolutionaire renovatiemethode met alleen maar voordelen: esthetisch hoogstaande resultaten, een forse besparing op uw energiefactuur én een effectief antwoord op vochtige muren en condens. Last but not least vormt het een fraai alternatief voor spouwisolatie.

Spuitkurk is een droomproduct voor professionals die aan gevels werken. Niet alleen om het een heel handig product is, maar ook omdat u als eindklant er alleen maar van profiteert. Spuitkurk is thermisch en akoestisch isolerend, brandwerend, ademend, waterafstotend, ecologisch, taai maar tegelijk elastisch.

Spuitkurk: dankbaar bouwproduct

Dat is nog niet alles: spuitkurk vraagt geen onderhoud, reduceert koudebruggen en kan op verschillende materialen en ondergronden worden gebruikt (gevels, daken, tegeloppervlakken …). Naast die tastbare voordelen heeft spuitkurk ook de troef dat vakmannen er heel snel mee kunnen werken. De natuurlijke kurkvezels worden met een textielspuitmachine erg vlot op het doeloppervlak aangebracht.

Snelheid zonder kwaliteitsverlies: ziedaar de troef van spuitkurk in een notendop.

Gevelrenovatie

Voor gevelbescherming, gevelreiniging en gevelrenovatie werkt Gevelwerken Gilissen uit Limburg met gevestigde technieken, maar als er nieuwe methodes opduiken die even goed, zo niet beter werken, integreren we die graag in ons aanbod. Spuitkurk is zo’n methode. Geniet u binnenkort ook van de talloze voordelen? Geef ons een seintje!