Gevel reinigen? Zandstralen is de techniek!

Zandstralen is een beproefde methode om gevels te reinigen. Maar niet elk geveltype komt in aanmerking. Deze harde reinigingstechniek is namelijk weinig geschikt voor historische gevels, of delicate steensoorten als zand- of natuursteen. Win dus eerst deskundig advies in, bijvoorbeeld bij de zandstraalspecialisten van Gevelwerken Gilissen.

Zandstralen Verf verwijderen Vooral voor gevels die moeten ‘klaargezet’ worden voor schilder- of pleisterwerken is zandstralen een geschikte reinigingsmethode. Met een straal onder hoge druk worden de meeste vormen van vervuiling efficiënt verwijderd. Daarbij worden ramen en deuren zorgvuldig afgedekt, zodat die niet in contact komen met de zandstraal.

Prijsbewuste methode

Zandstralen is een ietwat verouderde methode – écht gevelsparende technieken als hogedrukstoomreiniging, nevelstraaltechniek, biologische reiniging en chemische reiniging nemen meer en meer de plaats ervan in. Daarom kost zandstralen anno vandaag ook een stuk minder. Gevelwerken Gilissen maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op, en geeft u graag het nodige deskundige advies. 

 

Zandstralen-gevel