Gevelwerken Gilissen: specialist in gevelbescherming

Uw gevel verdient de beste bescherming. Niet omdat die zo lang dienst kan blijven doen als het visitekaartje van uw gebouw, maar ook omdat een gevel aan heel veel schadelijke invloeden is blootgesteld. Zoals vocht, wind, vorst, inwerking van de zon en verwering. Gelukkigen hebben de specialisten van Gevelwerken Gilissen een oplossing op maat in huis. 

GevelbeschermingGevelbescherming kan op twee belangrijke manieren. Beide technieken heeft Gevelwerken Gilissen, gevestigd in Limburg, als geen ander onder de knie. Die technieken combineren we bovendien met vakkundig advies, zodat u de komende jaren ook blijft genieten van een optimaal beschermde gevel. We stellen onze methodes graag aan u voor. En uiteraard gaat aan gevelbescherming een grondige gevelrenovatie en -reiniging vooraf!

Waterdichting

Zoals de term het zegt, maken we met de techniek van waterdichting uw gevel … waterdicht. Dat doen we ofwel via chemische hydrofuge (met zogenaamde waterafstotende siloxanen), ofwel met een biologische hydrogfuge. Deze technieken om uw gevel te beschermen zijn het meest aangewezen in ons relatief vochtige klimaat.

Hydrofoberen, impregneren of hydrofugeren

GevelsWaterdicht maken is één ding – we kunnen uw gevel bijkomend beschermen door die waterafstotend te maken. Hydrofoberen, impregneren of hydrofugeren: drie benamingen voor het aanbrengen van een (kleurloos en biologisch) impregneerproduct, dat een reactie aangaat met het gevelmateriaal en bij luchtvochtigheid waterafstotend wordt. Deze nieuw gevormde stof garandeert uw gevel een driedubbele bescherming. Want naast waterwerend wordt het product UV- en verweringsbestendig! 

Ademende gevel

Gevelwerken Gilissen behandelt uw gevel weliswaar met een product, toch blijft het oppervlak maximaal ademen. Op die manier wordt aan de circulatie niet geraakt. Bijkomende troef? Op ons impregneerproduct geven we tien jaar garantie!

Contacteer ons gerust voor meer info, of een vrijblijvende offerte!