Gevelrenovatie blog

Gevelrenovatie: oorzaak en consequentie

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie, Herstellingswerken

Gevelrenovatie Gilissen verstaat onder gevelrenovatie het transformeren van verwaarloosde, erbarmelijke of beschadigde gevels, voegen of metselwerk naar hun oorspronkelijke staat.

Het onderhouden van gevels is een specialiteit waarbij nauwkeurigheid, vakkennis en oog voor detail onmisbaar zijn. Gevelrenovatie is een vak apart en daarom beschikt gevelrenovatie Gilissen over de modernste technieken om het beoogde eindresultaat te kunnen garanderen. Zo worden  ongewenste toestanden door niet-professionals ten alle tijden vermeden.

>> Lees meer

Waarom kiezen voor gevelrenovatie?

De eerste impressie bij een constructie gebouw wordt bepaald door het aanzicht van de gevel.

Bij een gedetailleerde gevelrenovatie is het aan te raden niet alleen de gevel te reinigen maar ook de voegen te herstellen.

>> Lees meer

Biologisch ontverven

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelreiniging, Herstellingswerken

Bij gevelrenovatie treffen wij ook regelmatig geverfde gevels aan. Voor klanten die hun gevel willen laten ontverven, kunnen wij de verf verwijderen op basis van volledig biologisch afbreekbare producten.

>> Lees meer

Enkele tips

Tip: Behandel uw gevel met hydrofuge na de renovatie
Na het uitvoeren van gevelrenovatie is het aan te raden om de gevels te behandelen met hydrofuge. Dit is een kleurloos product, hetgeen de gevels tien jaar beschermt tegen vocht en vuil. Zo blijft het resultaat van de gevelrenovatie gedurende tien jaar mooi.

>> Lees meer

Voordeel BTW bij gevelrenovatie

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie, Herstellingswerken

Als u renovatie- en/of herstellingswerken aan uw woning laat uitvoeren, kan dat tegen 6 % btw (in plaats van 21 %). Deze fiscaal voordelige maatregel geldt voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat:

>> Lees meer