Gevelbescherming - Impregneerproducten

De grote meerderheid van de op de markt beschikbare impregneerproducten gebruikt bij gevelrenovaties bevatten oplosmiddelen. Het is af te raden om waterafstotende producten die solventen bevatten aan te brengen op vochtige oppervlakten of oppervlakten die met zand bedekt zijn. Bij deze oppervlakten kan het waterafstotend product erg slecht binnendringen.

Daarom wordt het impregneerproduct vaak enige tijd na de gevelrenovatie op de gevels gespoten zodat de gevels de nodige tijd hebben gekregen om op te drogen.

Bovendien tasten de solventbevattende impregneerproducten het glas van de ramen aan. Ramen en deuren dienen bij het hydrofoberen met deze producten beschermd te worden, hetgeen een tijdrovende bezigheid is.

We gebruiken sinds kort hiervoor een hydrofuge dat ecologisch en biologisch is. Dit onzichtbaar product is gemaakt op waterbasis en dringt heel goed in in de vochtige ondergrond en geeft een opmerkelijk resultaat.

Dit product is onbrandbaar en natuurvriendelijk. Het product is wit tijdens het verstuiven en wordt doorzichtig bij het opdrogen ervan. Deze hydrofuge laat de ondergrond tevens ademen. En geeft het zijn oorspronkelijk uiterlijk terug.

Meer weten over deze producten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via de contactpagina.