Gevelrenovatie blog

Getuigenis van een tevreden klant

Getagged met:
Geplaatst in: Algemeen, Gevelrenovatie

Nu dat de werken aan onze woning afgerond zijn, willen wij jullie bedanken voor de prestaties die jullie geleverd hebben. Wij zijn zeer tevreden.

>> Lees meer

Welke voordelen kan gevelrenovatie u opleveren?

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie

Met een degelijk onderhouden gevel gaat u best preventief te werk waardoor u achteraf problemen veroorzaakt door vervuilde gevels zoals vocht kan voorkomen.

Een mooi resultaat van gevelrenovatie, namelijk een mooie gevel, verhoogt immers ook een aangenaam gevoel dat de woning u geeft als die er terug als nieuw uitziet.

>> Lees meer

Verlenging verlaagd BTW-tarief voor gevelrenovatie

Getagged met: ,
Geplaatst in: Gevelrenovatie

Voor wie gevelrenovatie aan zijn woning wil laten uitvoeren kan nog een tijdje verder genieten van het 6% BTW-tarief.
Het verlaagd BTW-tarief van 6% werd verlengd tot eind juni 2011.

>> Lees meer

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie zorgt voor mooiere en verzorgde gevels. Gevelrenovatie wordt dus vaak gedaan om esthetische redenen. De bouwkundige redenen zijn bij deze nochtans belangrijker.

Door het goede onderhoud van de gevels kunnen kleine en grote problemen, veroorzaakt door vocht en vervuiling worden vermeden.

>> Lees meer

Gevelrenovatie: oorzaak en consequentie

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie, Herstellingswerken

Gevelrenovatie Gilissen verstaat onder gevelrenovatie het transformeren van verwaarloosde, erbarmelijke of beschadigde gevels, voegen of metselwerk naar hun oorspronkelijke staat.

Het onderhouden van gevels is een specialiteit waarbij nauwkeurigheid, vakkennis en oog voor detail onmisbaar zijn. Gevelrenovatie is een vak apart en daarom beschikt gevelrenovatie Gilissen over de modernste technieken om het beoogde eindresultaat te kunnen garanderen. Zo worden  ongewenste toestanden door niet-professionals ten alle tijden vermeden.

>> Lees meer

Waarom kiezen voor gevelrenovatie?

De eerste impressie bij een constructie gebouw wordt bepaald door het aanzicht van de gevel.

Bij een gedetailleerde gevelrenovatie is het aan te raden niet alleen de gevel te reinigen maar ook de voegen te herstellen.

>> Lees meer

Waarom gevelrenovatie?

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie

De effecten van externe gevelrenovatie kunnen overweldigend zijn. De hermodellering of renovatie van je gevel is een van de verstandigste beslissingen die je kan nemen, zeker met het oog om later van de hand te doen.

>> Lees meer

Investering reinigingstoestel

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelreiniging, Gevelrenovatie

In 2010 investeerden wij ook in een nieuw reinigingstoestel. Met deze nieuwe machine in gevelrenovatie kunnen wij elke baksteen probleemloos reinigen.

>> Lees meer

Antwerpen en Vlaams-Brabant

Getagged met: ,
Geplaatst in: Algemeen, Gevelrenovatie

Als Limburgse firma gespecialiseerd in gevelrenovaties bedienen wij eveneens de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

>> Lees meer

Gevelrenovatie in combinatie met nieuwe ramen

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie

Als u uw woning een nieuw uitzicht wil door gevelrenovatie te combineren met het plaatsen van nieuwe ramen, dan raden we jullie aan om eerst gevelrenovatie uit te laten voeren…

>> Lees meer

Onze nieuwste investering: stofvrij slijpen

Slijpwerken zorgen bij gevelrenovatie voor veel stof en bijgevolg voor overlast bij de klanten en buren. Daarom investeerden wij recentelijk in stofvrij slijpen.

>> Lees meer

Gevelbescherming - Impregneerproducten

De grote meerderheid van de op de markt beschikbare impregneerproducten gebruikt bij gevelrenovaties bevatten oplosmiddelen. Het is af te raden om waterafstotende producten die solventen bevatten aan te brengen op vochtige oppervlakten of oppervlakten die met zand bedekt zijn. Bij deze oppervlakten kan het waterafstotend product erg slecht binnendringen.

>> Lees meer

Gevelreiniging

Een onderdeel van gevelrenovatie is gevelreiniging. Net zoals voor gevelrenovatie worden de kosten voor gevelreiniging berekend op basis van kosten per vierkante meter.

>> Lees meer

Enkele tips

Tip: Behandel uw gevel met hydrofuge na de renovatie
Na het uitvoeren van gevelrenovatie is het aan te raden om de gevels te behandelen met hydrofuge. Dit is een kleurloos product, hetgeen de gevels tien jaar beschermt tegen vocht en vuil. Zo blijft het resultaat van de gevelrenovatie gedurende tien jaar mooi.

>> Lees meer

Voordeel BTW bij gevelrenovatie

Getagged met:
Geplaatst in: Gevelrenovatie, Herstellingswerken

Als u renovatie- en/of herstellingswerken aan uw woning laat uitvoeren, kan dat tegen 6 % btw (in plaats van 21 %). Deze fiscaal voordelige maatregel geldt voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat:

>> Lees meer

Gevelrenovatie-premies

Getagged met: ,
Geplaatst in: Gevelrenovatie

Sommige gemeenten voorzien gevelrenovatie-premies.

Contacteer daarom steeds uw gemeente om te weten of u in aanmerking komt voor dergelijke premie.

>> Lees meer