Gevelwerken Gilissen verwijdert graffiti van muren Sint-Martinusschool in Herk-de-stad

Dat graffiti een ware plaag kan zijn, weten ze in de Sint-Martinusschool in Herk-de-stad maar al te goed. Onlangs kreeg de school te kampen met een behoorlijke beschadiging van de muren door enkele ongewenste artiesten. En dat een gevel reinigen niet zo eenvoudig is, werd al snel duidelijk. Ten einde de school toch weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, werd een beroep gedaan op Gevelwerken Gilissen voor de gevelreiniging.

Gespecialiseerde firma in gevelreiniging

Gevelreiniging is niet zo eenvoudig als het mag lijken. Met een spons en wat water valt graffiti niet te verwijderen. De gevel wordt al snel beschadigd en dat brengt heel wat kosten met zich mee. Een firma als Gevelwerken Gilissen die gespecialiseerd is in gevelreiniging is dus geen overbodige luxe.

In de eerste plaats kan gerekend worden op een gevelreiniging die aangepast is aan de ondergrond. Hogedruk stoomreiniging, nevelstraaltechniek of biologisch reinigen worden toegepast in functie van de beschadiging alsook de aard van de gevel. Gevelreiniging die niet schadelijk is voor de gevel, noch voor het milieu.

Ook te kampen met hardnekkige vervuiling van de gevel?

Gevelwerken Gilissen heeft zeker een oplossing bij de hand. Aarzel niet en contacteer ons.