Graffiti verwijderen

Graffiti, een kunst?

Vaak wordt over graffiti gesproken als een kunst. Geheel terecht trouwens. Soms is het dat ook. Maar, even vaak gaat het om zinloos vandalisme dat het uiterlijk van je gevel grondig aantast. Gelukkig zijn er een aantal methodes om graffiti van muren en gevels te verwijderen.

Graffiti verwijderen, ook een kunst

Graffiti is erg hardnekkig. Graffiti verwijderen is dan ook een zeer complexe en arbeidsintensieve bezigheid. Bovendien kan er heel wat fout lopen: beschadiging van het oppervlak, een resterend “spookbeeld”, … Met voldoende kennis van zaken en uiterst zorgvuldig te werk gaan is de boodschap.

Graffiti verwijderen?

Zelf graffiti verwijderen is onbegonnen werk. Gespecialiseerde firma’s daarentegen beschikken over een aantal methodes en producten die jouw gevel opnieuw in zijn oorspronkelijke staat kunnen herstellen.

Ook chemisch reinigen of zandstralen is mogelijk.

Gevelwerken Gilissen: milieuvriendelijk graffiti verwijderen!

Gevelwerken Gilissen is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk verwijderen van graffiti. Voor elke beschadiging, van een kleine tag tot een grote tekening, hebben wij aangepaste reinigingstechnieken.

Bovendien dragen we daarbij uitgebreid zorg voor zowel je gevel als het milieu. Zo wordt de kans op blijvende sporen of beschadigingen tot een absoluut minimum beperkt!

Graffiti verwijderen? Neem vandaag nog contact met ons op!