Gevelreiniging: Hasselt straalt!

Heb jij het ook al gemerkt? Hasselt straalt opnieuw!
De afgelopen weken en maanden namen onze vakmannen het Hasseltse straatbeeld grondig onder handen. Kauwgom werd van de stoep verwijderd, de winkelstraten werden industrieel gereinigd, ...

We kregen al tal van positieve reacties op de verrichte werkzaamheden. Vooral het feit dat we deze grote lenteschoonmaak tot een goed eind brachten met een minimum aan overlast voor de inwoners van de stad, kon op heel wat bijval rekenen. Ook de uiterst milieuvriendelijke aanpak van onze medewerkers werd door heel wat Hasselaren erg geapprecieerd.

Omdat we merken dat ook steeds meer particulieren kiezen voor milieuvriendelijke gevelreiniging, geven we graag wat meer uitleg.

Milieuvriendelijke gevelreiniging

Welke technieken raden wij aan?

Deze “zachte technieken” genieten onze voorkeur. Ze brengen geen enkele schade toe aan je gevel en vormen geen last voor het milieu.

Hiernaast bestaan er nog twee “harde reinigingstechnieken”. Deze technieken voor gevelreiniging zijn vaak goedkoper, maar houden ook een iets hoger risico op beschadiging in.

Waarom Gevelreiniging Gilissen?

De ervaring leert ons dat dit de meest voorkomende redenen zijn waarom zoveel klanten voor Gevelreiniging Gilissen kiezen:

  • Verbluffend resultaat. Sommige klanten herkennen hun eigen gevel niet meer!
  • Door de jaren heen is Gilissen een begrip geworden voor gevelreiniging.
  • Gilissen levert geen half werk, maar werkt alles nauwkeurig af.
  • Strikte planning en stipte opvolging.
  • Uitgebreide zorg voor het milieu.

Is ook jouw gevel aan renovatie of reiniging toe? Neem dan nu contact met ons op. We maken gauw een gaatje in onze agenda vrij.