Gevelreiniging: Gilissen houdt Hasselt proper

De stad Hasselt doet haar imago van nette stad alle eer aan. Naar jaarlijkse gewoonte ondergaan alle voetpaden en winkelstraten in het stadscentrum binnenkort een grondige industriële reinigingsbeurt. Gevelreiniging Gilissen voert de werkzaamheden uit en gebruikt daarbij de meest milieuvriendelijke technieken.

Jaarlijkse industriële reiniging

Hasselt investeert al jaren in een propere stad. Een industriële reiniging, eenmaal per jaar, draagt daar in grote mate toe bij.

Kauwgomproblematiek

Zoals alle grootsteden heeft ook Hasselt last van kauwgomvervuiling op straat. De industriële reiniging van voetpaden en straten kan deze problematiek inperken. Het stadsbestuur contacteerde Gevelreiniging Gilissen om alle straten in het Hasseltse stadscentrum kauwgomvrij te maken.

Milieuvriendelijke gevelreiniging

Schepen van reiniging, Tom Vandeput, geeft aan waarom Hasselt voor de firma Gevelreiniging Gilissen koos: “Bij de selectie gingen we nadrukkelijk op zoek naar een firma die een milieuvriendelijke werkwijze hanteert”. Gevelreiniging Gilissen beantwoordt perfect aan dat profiel. Kauwgom wordt verwijderd met stoom of heet water; een erg effectieve en milieuvriendelijke methode die de Hasselaren en bezoekers van overlast bespaart.

Wilt u meer informatie over gevelreiniging of gevelrenovatie?
Neem vandaag nog contact op met Gevelreiniging Gilissen, uw specialist in milieuvriendelijke gevelwerken aan de beste prijs/kwaliteit.